28 Mart 2022 22:38 Güncelleme : 21 Mayıs 2022 11:32

Whatsapp'ın Yeni Özelliği Ne Var Ne Yok Ortaya Döküyor! Aman Ha Dikkat Edin Gizli Saklı Kalmayacak!

Whatsapp'ın Yeni Özelliği Ne Var Ne Yok Ortaya Döküyor! Aman Ha Dikkat Edin Gizli Saklı Kalmayacak!

WhatsApp’tan iOS ve Android kullanıcıları için müjdeli haber geldi. Kullanıcıların en çok şikayetçi olduğu ve beklediği o özellik nihayet geliyor! İşte, WhatsApp’ın bir süredir üzerinde çalıştığı iddia edilen o gizli özellik ve detayları haberimizde sizlerle…

Dünyanın en çok tercih edilen mesajlaşma uygulaması WhatsApp kullanıcılarına hitap eden yeni özellikler geliştirmeye devam ediyor. Genelde kullanıcılar özellik aktif edildikten sonra duyuyor. Ancak bu kez öyle olmadı! WhatsApp’ın üzerine çalıştığı ve henüz kullanıcılarına duyurmadı o özel özellik sızdırıldı. Bakın WhatsApp şu an hangi özellik üzerine çalışıyormuş. İşte, WhatsApp’ın yeni ve gizli özelliği hakkında merak edilen tüm detaylar sizlerle…

iOS ve Android Cihazların Tümünde Olacak

Dünyanın en popüler ve başarılı mesajlaşma uygulaması WhatsApp yeni bir özellik geliştiriyor. Haberi alan WhatsApp kullanıcıları bu özelliğin ne olduğunu araştırmaya başladı. Henüz özelliğe ilişkin WhatsApp tarafından resmi bir onay açıklaması gelmese de haberin sızdırıldığı düşünülüyor. WhatsApp iOS kullanıcılarının tümü sohbetlerden yeni bir mesaj bildirimi aldıkları zaman mesaj atan kişilerin fotoğraflarını göremiyorlar. WhatsApp ise bu konuda çalışmalar başlatarak iOS için yeni özellik hazırlığı yapıyor. Ancak bu özelliğin tam olarak ne zaman aktif hale getirileceğini ise hiç kimse bilmiyor. Yeni özellik haberleri şimdilik birer dedikodudan ibaret gibi duruyor.

iOS ve Android Cihazların Tümünde Olacak

Bildirim Gelince Profil Resmi Görünecek!

WABetaInfo'nun tarafından yapılan haberin detaylarına göre WhatsApp içerisinde yer alan sohbet ve guruplardan yeni bir mesaj geldiği zaman sistem tamamen profil resmini kullanıcıya göstermiyor. Buy sorun kullanıcıların şikayet konusu olmaya başlayınca WhatsApp konuyu düzenleyecek yeni bir özellik üzerine çalışmaya başladı.
Alınan habere göre WhatsApp şimdilik bu özellik üzerine sadece bir dizi çalışmalar sürdürüyor. Normalde Android telefon kullanıcıları bu tarz bir sorun ile karşılaşmıyor. Çünkü yeni mesaj ve sohbet bildirimlerinde Android kullanıcılarının ekranına profil resmi yansıyor. Nitekim iOS kullanıcıları WhatsApp’ın bu özelliğinden henüz faydalanamıyor. Bu nedenle de geliştirilecek yeni WhatsApp özelliğinin iOS kullanıcıları için yapıldığı ifade ediliyor.WhatsApp'ın üzerinde çalıştığı bu yeni özelliği ne zaman aktif hale getireceği de merak ediliyor. Ancak bu özellik ve yayınlanma tarihi hakkında henüz resmi bir açıklama yapılmadığı için tarih bilinmiyor.

Bildirim Gelince Profil Resmi Görünecek!

Etiketler

Teknoloji   Whatsapp  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış