20 Aralık 2022 15:00 Güncelleme : 20 Aralık 2022 15:00

Xiaomi'nin bu modeli kapış kapış gidiyor! iPhone'u solladı, fiyatıyla stokları zorladı: İşte çok satan Xiaomi modeli...

Xiaomi'nin bu modeli kapış kapış gidiyor! iPhone'u solladı, fiyatıyla stokları zorladı: İşte çok satan Xiaomi modeli...

Xiaomi'nin yeni gözdesi yoğun ilgiyle karşılandı. Çin'de satışa sunulan Xiaomi, eğitim e-ticaret perakende mağazalarında kapış kapış gidiyor. Xiaomi 13 ve Xiaomi 13 Pro kısa sürede stokları sıfırladı.

Xiaomi Yöneticilerinden Wang Teng, yeni telefonlar Xiaomi 13 ve Xiaomi 13 Pro stoklarının tükendiğini dile getirdi. E-ticaret siteleri ve perakende mağazalarında satışa sunulan yeni telefonun stoklarda olmadığı açıklandı. Büyük bir ilgi ile karşılanan yeni Xiaomi 13 kısa sürede tükenme noktasına geldi.

WANG TENG AÇIKLADI

Teng tarafından yapılan açıklama kapsamında yeni stokların yakında geleceği ifade edildi. Satışların yeniden başlaması için biraz zaman gerekli olduğunu dile getiren Teng, yoğun ilgi kapsamında amiral gemisi modelleri ikinci partının da tüketiciler tarafından hızlı bir şekilde tüketileceğini söyledi.

Xiaomi 13 stokları tükatti

ÇİN DIŞINA AÇILACAK

Xiaomi 13 ve Xiaomi 13 Pro'nun yakın bir süreç içerisinde Avrupa'da da satış listelerinde yerini alacağı ifade edildi. Akıllı telefonların ocak ayından sonra Çin dışında satışa sunulması bekleniyor. Xiaomi’nin Çin pazarı dışındaki performansı merakla bekleniyor.

Etiketler

Teknoloji  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış