20 Şubat 2022 14:01 Güncelleme : 20 Şubat 2022 14:01

Yalnız Kurt Dizisi Bir Hatanın Girdabında! Eğer Devam Ederlerse Başlamadan Biter

Yalnız Kurt Dizisi Bir Hatanın Girdabında! Eğer Devam Ederlerse Başlamadan Biter

Atv ekranlarında yeni başlayan dizi “Yalnız Kurt”, pek çok kişi tarafından büyük beğeniyle karşılandı. Dizi, konusu ve hikayesiyle izleyicileri adeta büyüledi. Henüz 3 bölüm yayınlanmış olan dizinin bu başarısı devam edecek mi? Diziye dair detaylar haberimizin devamında yer alıyor...

“Yalnız Kurt”, Atv ekranlarına giriş yaptığından beri, reytingler alt üst oldu. Televizyon izleyicilerini kendine kısa sürede bağlamayı başaran dizi, herkes tarafından konuşulmaya devam ediyor. Oyuncu kadrosundan kurgusuna, konusundan hikayesine her yönüyle dikkat çeken ve severek izlenilen dizinin bu başarısı uzun süreceğe benziyor. Ancak bazı seyircilere göre senaristler ciddi bir hatanın eşiğinde olabilir. Dizideki aşk hikayesi tüm dengeyi alt üst edebilir.
 

Yalnız Kurt'un Konusu Nedir?

Yeni gösterime giren dizi, pek çok kişi tarafından heyecanla izleniyor. Yakın Türkiye tarihinden kesitler sunan dizi, adeta belgesel tadında bir etki bırakıyor. Cihan Ünal, Damla Colbay ve Hasan Denizyaran gibi isimlerin yer aldığı diziyi Çağatay Tosun yönetirken, proje tasarımını Osman Sınav üstleniyor.

Dizi, Türkiye’nin yakın dönemini tarihsel bir boyutla ele alıyor ve derin devlete dair anlatılarda bulunuyor. Bu haliyle dizi, aynı zamanda izleyiciye belgesel izliyormuş tadı veriyor. 3 bölümdür izleyici, dizinin konusunu ve hikayenin işleyiş tarzını severek izliyor ancak dizide bir aşk hikayesinin başlayacağına dair işaret verildi. Seyirciler ise dizinin bu kadar başında böyle bir hikayenin dizinin akışını bozacağını düşünüyor ve seyircinin diziden asıl beklentisi bir aşk hikayesi izlemek değil. Bu da dizinin sonunu getirebilir.

Yalnız Kurt'un Konusu Nedir?

Seyirci Artık Aşk Hikayesi İzlemek İstemiyor

Ekranlarda yeni olmasına rağmen kendisine izleyici kitlesi yaratmayı başaran ve reyting dengelerini alt üst eden “Yalnız Kurt” dizisi, seyircisini kaybetme tehlikesiyle karşı karşıya olabilir. Dizinin izleyicileri, diziyi tarihi belgesel tadında olma özelliği nedeniyle, merak ederek izliyordu. Ancak konu bir aşk hikayesine kayacak gibi olunca, izleyicilerden tepki aldı. Eğer ilerleyen bölümlerde dizi, kendi çizgisinden çıkarak bir aşk dizisine dönüşürse, izleyici ve reyting kaybetmesi kaçınılmaz gibi duruyor. Dizinin 4. bölümü merakla bekleniyor.

Etiketler

Dizi Haberleri  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış