19 Nisan 2023 22:31 Güncelleme : 19 Nisan 2023 22:32

Yaza kadar zayıflamak isteyenlere cayır cayır yağ yakan kür tarifi! Sizi gören diyetisyeninizi soracak

Yaza kadar zayıflamak isteyenlere cayır cayır yağ yakan kür tarifi! Sizi gören diyetisyeninizi soracak

Yaza kadar zayıflamak isteyenler için yağ yakıcı bir kür tarifi geldi. İçinde oldukça faydalı ürünlerin yer aldığı bu kürle birlikte artık yağlarınızı yakarken, aynı zamanda da zayıflayacaksınız. Peki, bu kür için gerekli malzemeler nelerdir?

Fazlalıklarından kurtulmak isteyen kişiler için birebir olan bu tarif hem kilo vermenizi hızlandıracak hem de yağlarınızı hızlı bir şekilde yakacak. Peki, bu kür nasıl hazırlanır? İşte haberin merak edilen tüm detayları…

Yağ yakıcı kür tarifi için gerekli malzemeler

Zayıflamak isteyen kişilerin hazırlayabileceği bu yağ yakıcı kür için gerekli malzemeler şunlardır:

  • Bir parça küçük taze zencefil
  • Yarım limon
  • 10 tane karanfil
  • 2 tane çubuk tarçın
  • ¼ demet maydanoz
  • 4 dilim yeşil elma
  • 5 su bardağı su

Yağ yakıcı kür tarifi için gerekli malzemeler

Yağ yakıcı kür tarifinin yapılışı

Hızlı kilo vermek, zayıflamak ve fazlalıklardan kurtulmak için en etkili yağ yakıcı kür tariflerinden biri olan bu karışımı uygularken, yediklerinize de dikkat etmeniz gerekiyor. Sağlıklı beslenme programını desteklemek için bu yağ yakıcı kür tarifini tüketebilirsiniz. Peki, bu kür nasıl hazırlanır? İlk önce bir demliğin içine küçük bir parça zencefil ekleyin, ardından yarım limonu içine ekleyin ve üzerine de 2 tane çubuk tarçın ekleyin. Daha sonra maydanozu, 4 dilim yeşil elmayı ve 5 su bardağı suyu ekleyin. Ardından ocağın altını açın ve kaynamaya bırakın. Karışımı biraz kaynattıktan sonra soğuması için bekleyin ve daha sonra süzün. Süzdükten sonra bu karışımı tüketebilirsiniz.

Yağ yakımını hızlandıran bu karışımın içinde bulunan yeşil elma, zencefil, limon, maydanoz, karanfil ve tarçın hem sizin açlığınızı bastıracak hem de yağlarınızın hızlı bir şekilde yakacaktır. Özellikle çubuk tarçın kan şekerinizi dengeleyecektir. Bu karışımla zayıflamak isteyen kişilerin yediklerine de dikkat etmesi gerekiyor. Özellikle sağlıklı bir beslenme programının yanında hareketli bir yaşamla birlikte bu yağ yakıcı karışım zayıflamanızı da hızlandıracaktır.

İçinde bulunan malzemelerle birlikte hem kilo vermeniz hızlanacak hem de yağlarınızdan da kilo vermiş olacaksınız. Özellikle kilo verirken yağlardan vermek oldukça önemlidir. Bu karışımla birlikte artık fazlalıklarınızdan hızlı bir şekilde kurtulurken, yağlarınızdan da kurtulmuş olacaksınız.

Etiketler

Sağlık  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış