19 Aralık 2022 23:40 Güncelleme : 19 Aralık 2022 23:40

YouTube kullananlar bayram etti! O özellik sonunda geldi: Hem Android hem iOS kullanıcılarını ilgilendiriyor!

YouTube kullananlar bayram etti! O özellik sonunda geldi: Hem Android hem iOS kullanıcılarını ilgilendiriyor!

YouTube kullanıcılarını sevindirecek yenilik geldi. Platformda henüz test aşamasında olsa da, Premium kullanıcılarının beklediği "kuyruğa ekle" özelliği geliyor. Bu özellikle kullanıcılar izlemeyi istedikleri içerikleri peş peşe sıraya koyabilecek. İşte, YouTube "Kuyruğa ekle" özelliği ile ilgili detaylar...

YouTube Android ile İOS uygulamasını kullananlar uzun zamandır kuyruğa ekle özelliğinin gelmesini istiyordu. YouTube "Daha Sonra İzle'ye Kaydet" veya "Oynatma listesine kaydet" seçeneklerini sunsa da bu seçenekler kalıcı hizmet sağlayarak içerikleri kitaplığa kaydediyor. Bundan dolayı da izledikten sonra el ile kaldırmak gerekiyor. Bu durum can sıkıcı olduğu için kullanıcılar kuyruğa ekle özelliğinin gelmesini istiyordu ve istekleri neredeyse oldu sayılır.

YOUTUBE KUYRUĞA EKLE ÖZELLİĞİ YOLDA!

GSMArena'nın 9to5google'dan aktarılan bilgide YouTube Android ile İOS premium kullanıcıları için kuyruğa ekle özelliğinin yolda olduğu ve şuan denemelerin yapıldığı belirtildi.

Yeni uygulama 28 Ocak tarihine dek testte kalacak. Testin bitmesinin ardından kullanıma açılacak fakat test süresinin uzaması da söz konusu olabilir.

 youtube kuyruğa ekle özelliği

VİDEOLARI SIRAYA KOYABİLECEKSİNİZ!

YouTube'a gelmesi beklenen kuyruğa ekle özelliği ile, istediğiniz videoları listeye ekleyerek istediğiniz sırada oynatabileceksiniz. Videoların sıra ile oynatılması sayesinde kullanıcılar ayrı menü açarak içerikleri kaldırabilecek ya da yerlerini düzenleyebilecek.

Etiketler

Teknoloji  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış