22 Eylül 2022 20:00 Güncelleme : 22 Eylül 2022 20:00

Bu burçlar parayı yaşlanınca aşkı bunayınca bulacak! İşte bir türlü yüzü gülmeyen burçlar

Bu burçlar parayı yaşlanınca aşkı bunayınca bulacak! İşte bir türlü yüzü gülmeyen burçlar

Bu burçların ne aşk konusunda ne de maddiyat konusunda yüzü gülmüyor. Onlar genel olarak hayatını sıkıntıyla geçiriyorlar. Maddi anlamda tam rahata kavuştum derken bir engelle karşılaşıyorlar. Aşk konusunda da doğru kişiyi bulamayan bu burçların bir türlü yüzü gülmüyor.

Bu burçların ne ekonomik sıkıntısı ne de aşk hayatındaki soruları bitmiyor. Onlar hayatını genellikle bu sıkıntıların içinde geçiriyorlar. Maddi anlamda her zaman zorluklarla karşılaşan bu burçların aşk hayatı da hep hüsranla sonuçlanıyor. Onlar sürekli bir engelle karşılaştıkları için oldukça yorgun durumdalar. İşte bir türlü yüzü gülmeyen o burçlar…

İkizler burcu

İkizler burçları aşk hayatında da iş hayatında da bir türlü işleri yoluna sokamıyor. Şansın yüzüne gülmediği ikizler burçları ne kadar beklenti içinde olsalar da beklentileri hep boşa çıkıyor. Yeni bir işe girseler bile çok sürmeden o işten ayrılıyorlar. Bu durum aşk hayatında da geçerli oluyor. Onlar kimi sevse sonuç hüsran oluyor. Parayı da aşkı da bulamayan ikizler burçları ne kadar yorulsalar da umut etmekten vazgeçmiyorlar. İşte bir türlü yüzü gülmeyen burçlar arasında ikizler burcu da bulunuyor.


Haberin devamı için tıklayın

Etiketler

Astroloji  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış