20 Eylül 2022 22:00 Güncelleme : 20 Eylül 2022 22:00

İş Bankası müşterisi hediyeyi kapacak! Kampanyadan yararlanmak için 10 gününüz kaldı

İş Bankası müşterisi hediyeyi kapacak! Kampanyadan yararlanmak için 10 gününüz kaldı

Son zamanlarda alım gücü düşen milyonlarca vatandaş, bankalar tarafından sunulan kampanyalara akın etmeye başlamışlardı. Bu noktada ailelerin alım gücünü arttıracak fırsat haberi, yine İş Bankası tarafından verildi. İş Bankası, kredi kartı kampanyasıyla milyonlarca müşterisi için hediye para dağıtmaya hazırlanıyor. İşte, İş Bankası tarafından geliştirilen son yılların en iyi kampanyasına dair merak edilen tüm detaylar.

Vatandaşların alım gücünün düşmesiyle birlikte bankalara olan ilgi de son günlerde artış göstermişti. Bu noktada yeni kredi döneminde müşteri kitlesini arttırmak isteyen birçok banka, kampanya duyurularıyla gösterilen ilgiye karşılık veriyordu. Şimdilerde İş Bankası tarafından yapılan son açıklamada kredi kartı başvurusu yapan herkesin kredi kartı alabileceği ve kampanya kapsamında özel hediyeler kazanacağı ifade edilmiştir. Fakat kampanyanın biteceği gün, 30 Eylül 2022 olarak belirlendiğinden İş Bankası’na başvuruda bulunabilmek için son 10 gün. Bu nedenle elinizi çabuk tutmanız ve bir an önce İş Bankası ile temasa geçmeniz de yarar var.

İş Bankası kampanyasına dahil olan kartlar hangileridir?

Şimdilerde milyonlarca insan, İş Bankası kredi kartı kampanyasından yararlanabilmek için kolları sıvamış durumda. Fakat birçok kişi, hangi kartların kampanya dahilinde sunulduğunu da merak etmektedir. Bu noktada kampanyaya dahil olan kartlar, tüm ‘’İş Bankası Bireysel Kredi Kartları’’ olarak bilinmektedir. Ayrıca ticari kartlar ve ön ödemeli kartlar, kampanyaya dahil değildir. Şimdi diğer sayfada kampanyanın tüm detaylarını inceleyelim.

Haberin devamı için tıklayın

Etiketler

Gündem  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış