19 Eylül 2022 12:00 Güncelleme : 19 Eylül 2022 12:00

Whatsapp'tan sevgili kavgası bitiren özellik! Artık çevrimiçi özelliği kapatılabilecek

Whatsapp'tan sevgili kavgası bitiren özellik! Artık çevrimiçi özelliği kapatılabilecek

WhatsApp’tan bir yenilik daha geliyor. Kullanıcıların uzun zamandır bekledikleri bu özellikle birlikte artık çevrimiçi durumunu gizleyebileceksiniz. Özelliğin şimdilik test edildiği belirtilirken, test kullanıcıları çevrimiçi özelliğini gizleme şansı yakaladı. Testlerin ardından yakın zamanda tüm kullanıcılara açılacağı bekleniyor.

Popüler mesajlaşma uygulamalarından biri olan WhatsApp, sık sık karşımıza yeniliklerle geliyor. Şimdi de kullanıcıların uzun zamandır bekledikleri bir özelliği test edilmeye başlandı. Kullanıcılar sorun görülme durumunu kapatabilirken, çevrimiçi durumunu gizleyemiyorlardı. Bu özellikle birlikte artık çevrimiçi durumunuzu gizleyebileceksiniz. Hayalet modu da denilen bu özellikle birlikte artık çevrimiçiyken bile çevrimdışıymış gibi gözükeceksiniz. İşte haberin merak edilen tüm detayları…

WhatsApp’ta hayalet modu ile gezineceksiniz

Yeni bir özellikle karşımıza çıkmaya hazırlanan WhatsApp, kullanıcıların hayalini gerçekleştirmek için hazırlıklara başladı. Test aşamasında olan bu özellik bazı test kullanıcılarına açıldı. Test kullanıcıları bu özellikle birlikte çevrimiçi durumunu gizleme şansı yakaladılar. Geçtiğimiz ay Meta CEO’su Mark Zuckerberg WhatsApp’ta üç yeni özelliğin geleceğini açıkladı. Bu özelliklerden biri çevrimiçi durumunu gizleme ayarı bir diğeri de ekran görüntüsü almayı engellemek özelliği oldu.
Kullanıcılar son giriş durumunu gizleyebilirken, çevrimiçi durumunu gizleyemiyordu. Bu özellikle birlikte artık çevrimiçi olsanız bile çevrimdışı görüneceksiniz. Test aşamasında olan bu özelliği bazı test kullanıcıları kullanmaya başladılar. Bu özellikle birlikte çevrimiçi olmayı kapatma özelliğini kullandılar.

Haberin devamı için tıklayın

Etiketler

Teknoloji  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış